Buvljak na terasi: Novi cool modni događaj s fokusom na ekološku osvještenost!

Ne propustite priliku da obnovite svoju garderobu, uživate u dobroj hrani, piću i glazbi, te se družite s ljubiteljima mode i ekološke svijesti.
Vidi originalni članak

Pripremite se za odličan modni događaj! Ove subote, 15. lipnja, od 14:00 do 20:00 sati, Vinogradska cesta 9 (3. kat) postaje središte urbane mode i zabave. Deset djevojaka, Ana Šiškov, Lucija Beden, Klara Beden, Franka Košta, Mila Skalić, Ana Nikšić, Tesa Goldestein, Mirna Bralić, Karla Guvo i Rita Ratković, organizira Buvljak na terasi, gdje će svaki štand ponuditi unikatne second hand komade odjeće, obuće i raznih sitnica koje će zadovoljiti sve ljubitelje mode.

Ponesite svoje vrećice i budite dio ekološki osviještenog događaja. Svaka kupovina na buvljaku podržava održivu modu i smanjuje ekološki otisak, što je još jedan razlog zašto ne smijete propustiti ovaj jedinstveni event.

Osim što ćete moći obogatiti svoj garderobu jedinstvenim komadima, uživajte u hladnom piću, ukusnom finger foodu i sjajnoj atmosferi uz DJ-a Vitamin Disco. Očekuje vas ples i zabava koja će trajati cijelo popodne i večer.

Ne zaboravite provjeriti i Instagram profil @seksikul! Još uvijek traje giveaway, a sretnu dobitnicu ili dobitnika objavit će dan prije buvljaka. Možda baš vi osvojite neku od sjajnih nagrada koje su pripremili!

Plaćanje će biti moguće gotovinom, KEKS Payom i Revolutom, tako da možete jednostavno i brzo obaviti svoje kupovine.

Ne propustite priliku da obnovite svoju garderobu, uživate u dobroj hrani, piću i glazbi, te se družite s ljubiteljima mode i ekološke svijesti. 

Tko je Olivia Henson, nova vojvotkinja od Westminstera? O njenom vjenčanju za najpoželjnijeg vojvodu priča se danima
Jacquemus: Majstor inovacije i elegancije proslavio 15 godina modne revolucije na čarobnom Capriju
Nikolina i Rea stoje iza novog brenda LIUDO: Stvaraju prekrasne predmete s motivima grada Zagreba

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".