Franka, Ivana, Izabel i Davorka: Lijepe dame nisu se odvajale od svojih Vatrenih na dočeku

FOTO: PIXSELL Vedran Ćorluka stigao je u rodno mjesto djevojke Franke Batelić, a Rabac ga je dočekao s oduševljenjem. Franki su kockice i divan osmijeh bili dovoljni da potpuno zablista. FOTO: PIXSELL U Donjem Miholjcu priređena je velika fešta, a Ivana Vida blsitala je u crnoj haljini i modnim dodacima s Louis Vuitton potpisom. Sve je zaokružila šiltericom i trendi naočalama. FOTO: PIXSELL Doček u Varaždinu, naravno, nije propustila ni samozatajna Davorka, supruga Zlatka Dalića FOTO: PIXSELL U Sesvetskim Selima uspjeh je proslavio mateo Kovačić, a Izabel je, po običaju, ukrala pozornost, a ovog puta u bijelom od glave do pete.
Nakon Zagreba, naši su reprezentativci dočekani u "svojim" gradovima, a u stopu su ih pratile njihove divne supruge i djevojke
Vidi originalni članak

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".