Evo bez kojih pekmeza i ulja za ubrzano tamnjenje ovo ljeto ne idemo na plažu!

Pripreme za godišnji odmor su počele!
Vidi originalni članak

Topli ljetni dani su nam stigli i svi smo već bar u mislima negdje na plaži. Nakon kišovitih i hladnih dana, naša koža još uvijek nije se stigla priviknuti na izloženost sunčevim zrakama i moramo se postepeno privikavati za boravak na suncu. U tome nam može pomoći beta karoten - organski pigment, izoliran iz voća i povrća, najčešće iz korijena mrkve.

Osim što je poznat kao snažan antioksidans jer sprečava oštećenja uzrokovana slobodnim radikalima koji se oslobađaju kroz izloženost štetnim UV zrakama, djelotvoran je i kod ubrzanog tamnjenja, ali i kod održavanja preplanule brončane boje. Krenuvši upravo od ovih spoznaja o pozitivnom djelovanju beta karotena u pripremi kože za izlaganje suncu, iz Olivala stiže sasvim nova linija proizvoda za ubrzano tamnjenje: SUPER Mrkva. Beta karoten kombiniran je s najboljim prirodnim uljima masline, kakaovca i oraha. Maslinovo ulje, poznato u svim Olivalovim proizvodima, visoke je kvalitete i spada u grupu ekstra djevičanskih ulja dobivenih postupkom hladnog prešanja.

Kakao maslac koristi se i u proizvodnji čokolade, a orahovo ulje dobiveno je maceracijom suhih zelenih ljusaka oraha. Svi ti sastojci kombinirani u ovoj novoj liniji proizvoda pomažu u „izvlačenju“ melanina na površinu kože te na taj način ubrzavaju proces tamnjenja, dajući koži pri tome zdrav i preplanuli izgled uz minimalnu izloženost suncu. Pekmezi, suho i zlatno ulje iz linije SUPER Mrkva umjereno štite i lagano nijansiraju kožu prirodnim pigmentima te su obogaćeni i ugodnim mirisom i uljima koja njeguju i hrane kožu. Ovi proizvodi za ubrzano tamnjenje preporučuju se osobama koje već imaju podlogu i nisu osjetljive na sunce ili će proizvod koristiti samo za nijansiranje kože ili večernji izlazak. Nova linija SUPER Mrkva postoji u više oblika i pakovanja:

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje bez UV zaštite

Pekmez za ubrzano tamnjenje obogaćen je prirodnim pigmentom mrkve, beta karotenom koji štiti i njeguje kožu. Ne sadrži smeđe pigment nego samo prirodnu boju mrkve (beta karoten)

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10

Lagano tonirani pekmez za preplanulu brončanu boju kože i ubrzano tamnjenje, umjereno štiti kožu od UVA i UVB zraka.

SUPER Mrkva Suho ulje za ubrzano tamnjenje

Suho ulje za ubrzano tamnjenje obogaćeno je prirodnim pigmentom mrkve i beta karotenom. Lako se upija, štiti i njeguje kožu, kožu ostavlja bez masnih tragova.

SUPER Mrkva Zlatno ulje za ubrzano tamnjenje

Suho ulje sa zlatnim sjajem naglašava brončanu boju kože i potiče ubrzano tamnjenje. Obogaćeno je zrncima zlatnog sjaja koja naglašavaju preplanulost kože.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".