Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić predstavlja party kolekciju

Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić predstavlja svoju party kolekciju koja je u skladu sa svim modnim pravilima sezone dobrih provoda koja je upravo počela.
Vidi originalni članak

Becha Design u svojoj novoj kolekciji pokazuje svu raskoš boja i uzoraka koji odlično funkcioniraju u raznim kombinacijama. Svaki komad iz kolekcije može se nositi na više načina i ostavlja prostor ljubiteljicama mode za osobnu kreativnost.

Dizajnerica inspirirana sjajnim osamdesetima željela je u kampanji dočarati zvjezdano blještavilo koje je zavladalo ove sezone. Igranje bojama i spajanjem nespojivog bila je glavna nit vodilja.  Umjetno krzno koje je „must have“, u spoju s „mermaid“ ljuskama i zlatnim dodacima, kao stvorene su za odvažne žene koje nemaju straha kada je u pitanju kombiniranje tekstura, stilova i materijala.

Becha Design posebnu pažnju pridaje konstrukciji kaputa koji su ove sezone popularnog zmijskog uzorka u kombinaciji srebrne i ljubičaste boje.

U doba društvenih mreža koje diktiraju trendove, Becha Design s nestrpljenjem očekuje kreativne kombinacije njezinih kreacija na Instagram profilima vladarica plesnih podija. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".