Vjenčanje iz snova: Par se prvo vjenčao na festivalu u pustinji, a zatim na predivnom engleskom imanju

Fantastično vjenčanje na engleskom imanju koje morate vidjeti!
Vidi originalni članak

Melissa Süren i Luke Taylor upoznali su se preko zajedničkog prijatelja u Soho Houseu u Londonu i bila je to ljubav na prvi pogled. Dijeleći interes za kreativne i zabavne stvari, bilo je jasno da bi se njihov odnos mogao razviti u nešto više, i tako su odlučili - ne dejtati. 

"Nikad nismo vjerovali u dejtanje, pa smo išli na najviše ne-dejtova ikad, što je uključivalo zajedničko davanje krvi, čitanje iz dlana i sudjelovanje na anonimnim Sex & Love grupama", za Harper Bazaar otkrila je Melissa. Iako "nisu dejtali", Luke je nagovijestio da ju planira zaprositi prije Valentinova kako bi njihova ne-veza postala ozbiljnija, a to je i učinio spektakularnom prosidbom 13. veljače, dan prije roka. 

Par je vrlo brzo isplanirao svoju svadbu iz snova. Prvo je održana službena ceremonija u Londonu nakon koje su otišli na Burning Man, festival u Nevadi, sa svojih najbližih 30 prijatelja. S obzirom na nekonvencionalnost Burning Mana, morali su držati tempo i s formalnim vjenčanjem. Njega su organizirali na engleskom ladanjskom imanju, u jednako ekscentričnom tonu. 

Datum je padao na mladoženjin rođendan, 27. rujna. Melissa i Luke odabrali su Aynhoe Park za obred i prijem čiji ih je interijer u potpunosti oduševio od lustera od Murano stakla, preprariranih životinja do balona i svega ostaloga. Nakon dvije noći proslave na ovom mjestu, nastavak slavlja planiran je u Soho Framhouseu, kako bi se prisjetili svog upoznavanja i veze. 

Kao na Burning Manu, i na ovom su eventu bili njihovi prijatelji i obitelj. Vikend je počeo probnom večerom održanom na djelomično otvorenoj terasi. Dress code bio je crno-bijelo. Mlada je odjenula Chanelov crno-bijeli kombinezon koji je uparila s ukrasom za kosu u obliku labuda. Mladoženja je odjenuo klasično odijelo. 

Ukras na Melissinoj kosu nagovještavao je temu vjenčanja. Ideja je bila "nadrealnost, za proslavu naše nadrealne ljubavi", objasnila je Melissa. Par je i gostima sugerirao da svojim outfitima poprate ovu ideju sa što većim i što zanimljivijim ukrasima za kosu, što su oni raširenih ruku prihvatili. 

Melissa je odijenula vjenčanicu šivanu po mjeri koja je težila 17 kg. Kako već nalaže tradicija, kao nešto staro odabrala je svoje stare tenisice koje je uparila s nečim posuđenim, majčinim cipelama. Ukras za glavu izradio je njezin prijatelj koji ga je uskladio s vezom na vjenčanici.

Kako bi održali ekscentričnu i nadrealističku atmosferu, djeveruše su same odabrale haljine, ali pod uvjetom da budu u nekoj od nijansi zelene boje kako bi se uklopile u prirodno okruženje i dekoracije. Mladoženja je nosio Hugo Boss odijelo, dok su djeveri nosili odijela po vlastitom izboru. 

Gosti su stigli i rasporedili se na mladoženjinu ili malenkinu stranu, ovisno o tome tko ih je pozvao, a oko njih su lebdjeli preprarirani lavovi i zebre. Par je izmijenio zavjete pred obitelji i najbližim prijateljima. 

Uslijedio je cocktail-hour, a zatim su se gosti uputili na večeru. Mjesta za sjedenje bila su označena na čašicama viskija na kojima je pisalo ime stola poput: 'You Are the Ultimate,' 'You Are a Legend,' 'You Are La Creme de la Creme,' You Are the Greatest,' ili 'You Are Unbeatable'. 

Večera je servirana na stolovima dekoriranima biljkama iz vrta para, a uz njih su dane i upute kako iz dalje zasaditi. Večeru je okrunila torta napravljena od krofnica, a nakon toga su se gosti prebacili na plesni podij - u tamnicu.

Za svoj prvi ples par je odabrao set pjesama koje opisuju njihovu vezu, a simultano su se prikazivale ilustracije različitih trenutaka njihovog zajedničkog putovanja. Popis pjesama sadržavao je sve, od MC Hammera do dijelova iz Prljavog plesa. Nakon prvog plesa pridružili su im se i gosti na plesnom podiju, a party je trajao do ranih jutarnjih sati pod vodstvom DJ-a. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".