Veliki modni izazov u Arena Centru: Složite najoriginalniji novogodišnji outfit i osvojite super dar

Advent u Arena Centru nikako ne smijete propustiti kao ni priliku da osvojite super nagrade. Ako se smatrate modno osviještenim ili pak nemate pojma o modi, a željeli biste nešto naučiti, obavezno se prijavite na modno natjecanje. Sve što trebate napraviti je ispuniti mini upitnik koji se nalazi ispod ovog teksta
Vidi originalni članak

Svake godine uoči Silvestrova muči vas jedno te isto pitanje: Što ću odjenuti za najluđu noć u godini? Da vam barem malo olakšamo modne nedoumice, Večernji list i Arena Centar pripremili su za vas pravu modnu poslasticu - fashion natjecanje u odabiru idealnog novogodišnjeg outfita.

Sve što trebate napraviti kako bi se prijavili na modno natjecanje je ispuniti mini upitnik koji se nalazi ispod ovog teksta. Uz osobne podatke trebate odgovoriti na pitanje zašto volite modnu dizajnerice Loretu Gudelj?

Loreta je Zagrepčanka peljeških korijena koja je o pokretanju modnog brenda počela razmišljati prije devet godina nakon povratka iz Meksika gdje je jedno vrijeme živjela. Rodila se tamo, priznaje, i fascinirana je etno motivima i hispanoameričkom kulturom po kojima su danas prepoznatljive njezine maštovite modne kolekcije, koje na Cro-A-Porteru predstavlja pod imenom Loré, što je kratica njezina imena.

- Od najranijih dana zbog majke dizajnerice Grete bila sam okružena zvukovima šivaćih mašina, konstrukcijama i revijama. No, kada sam upisivala fakultet, prevladalo je zanimanje za povijest umjetnosti, koju smatram jako dobrom nadopunom dizajnu - rekla je Loreta.

Ako se prepustite mašti na volju i smislite najoriginalniji odgovor zašto volite Loretinu modu to će vas odvesti u Arena Centar. No, ipak nije sve tako jednostavno. Za naše fashion natjecatelje pripremili smo pravu natjecateljsku poslasticu.

Otkrit ćemo vam o čemu se radi: do 7. prosinca imate vremena prijaviti se za natjecanje. Već sljedećeg dana, 8. prosinca, u 18 sati u Arena Centru će vas dočekati etablirana modna dizajnerica Loreta Gudelj. Naš stručni žiri uz stiliste unaprijed odabire po dućanima elemente na zadanu temu - idealan novogodišnji outfit. Troje sretnih natjecatelja dobit će priliku složiti svoju idealnu kombinaciju uz neprocjenjivo stručno oko Lorene Gudelj. Onaj tko će imati najviše stila, dobit će priliku osvojiti super nagradu - poklon karticu Arena Centra.

Najkreativnije osmišljen novogodišnji styling osvaja: 

•        Poklon kartica od 1.000 kuna Arena Centra

Drugi i treći sudionik/ica osvajaju:

•        Poklon kartica od 600 kuna Arena Centra

•        Poklon kartica od 400 kuna Arena Centra

Sudionik pristaje da se svi navedeni podaci koriste u marketinške svrhe Večernjeg Lista i Arena Centra te daje privolu da ga se obavještava o promotivnim novostima Večernjeg Lista i Arena Centra

Fill out my online form.
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".