Veliki modni izazov u Arena Centru: S Kristinom Burja složite najoriginalniji novogodišnji outfit

Advent u Arena Centru nikako ne smijete propustiti kao ni priliku da osvojite super nagrade. Ako se smatrate modno osviještenim ili pak nemate pojma o modi, a željeli biste nešto naučiti, obavezno se prijavite na modno natjecanje. Sve što trebate napraviti je ispuniti mini upitnik ispod ovog članka
Vidi originalni članak

Svake godine uoči Silvestrova muči vas jedno te isto pitanje: Što ću odjenuti za najluđu noć u godini? Da vam barem malo olakšamo modne nedoumice, Večernji list i Arena Centar pripremili su za vas pravu modnu poslasticu - fashion natjecanje u odabiru idealnog novogodišnjeg outfita. Sve što trebate je do 14. prosinca prijaviti se za natjecanje. Već sljedećeg dana u 18 sati u Arena Centru će vas dočekati etablirana modna dizajnerica Kristina Burja, koja je zaslužna za Krie dizajn.

Naš stručni žiri uz stiliste unaprijed odabire po dućanima elemente na zadanu temu - idealan novogodišnji outfit. Troje sretnih natjecatelja dobit će priliku složiti svoju idealnu kombinaciju uz neprocjenjivo stručno oko Kristine Burja. Onaj tko će imati najviše stila, dobit će priliku osvojiti super nagradu - poklon karticu Arena Centra.

Ako se prepustite mašti na volju i smislite najoriginalniji odgovor na upitnik na dnu ovog članka, to će vas odvesti u Arena Centar. Pitanje na koji morate odgovoriti je: Zašto volite modu Kristine Burja odnosno zašto volite Krie dizajn?

Kristina je jedna od najuspješnijih hrvatskih modnih dizajnerica, koja nosi isključivo odjeću koju je sama dizajnirala, a rijetke komade koje je kupila ili dobila čuva godinama kao „oko u glavi“. Najdraže joj je kupovati na putovanjima pa joj te sitnice budu i dragi suveniri. Najradije kupuje neplanski, a cipele naprosto obožava.

- Cipele su „sitnica“ kojom se razveselim kada idem u kupovinu. Bitno mi je da su posebne i udobne - rekla je dizajnerica, koja je lani imala reviju u Rimu kao dio Green Fashion Weeka. Kristina je u Italiji ostvarila san, pokazala je prekrasne modele iz kolekcije brenda Krie, a Talijani su nahvalili njen kreativan dizajn. Ako ste spremni pokazati svoje modno umijeće, prijavite se na modno natjecanje Večernjeg lista i Arena Centra i osvojite super nagrade.

Najkreativnije osmišljen novogodišnji styling osvaja:

• Poklon kartica od 1.000 kuna Arena Centra

Drugi i treći sudionik/ica osvajaju:

• Poklon kartica od 600 kuna Arena Centra

• Poklon kartica od 400 kuna Arena Centra

Fill out my online form.

Sudionik pristaje da se svi navedeni podaci koriste u marketinške svrhe Večernjeg Lista i Arena Centra te daje privolu da ga se obavještava o promotivnim novostima Večernjeg Lista i Arena Centra.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".