Veliki jubilej: Kako smo proslavili prvih 60 godina Večernjeg lista

U Muzeju suvremene umjetnosti okupili su se mnogobrojni čestitari, koji su uveličali noć za pamćenje. Nazdraviti su došli poduzetnici, političari i estradnjaci. Zabavljali su se uz grupu Perpetuum Jazzile
Vidi originalni članak

Bio je to najiščekivaniji party godine. Večernji list ove je godine u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti 1. srpnja proslavio jubilarnih 60 godina postojanja.

Uzvanike su na ulaznim vratima dočekale meganaslovnice Večernjaka, a gosti su mogli vidjeti što je pisalo u prvim brojevima Večernjaka, a mogli su pogledati i veliku izložbu o povijesti Večernjaka.

Prikazan je i film o povijesti i budućnosti najdugovječnijih dnevnih novina, a rođendan je Večernjaku čestitala i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ministri Zlatko Marić, Gari Capelli, Marko Pavić, Tomislav Tolušić, Blaženka Divjak, Darko Horvat, Tomislav Ćorić, Davor Božinović i Gabrijela Žalac.

Okupile su se i brojne osobe iz javnog života, a uzvanici su se častili pićem i delicijama Podravke, Römerquellea, Coca Cole, slasticama Stanevski, Korlat vinima i likerima te Sax Ginom.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".