Uz Večernji list i Arena Centar do romantičnog wellness weekenda za dvoje

Dođite u Arena Centar 14.2. i 15.2. te iznenadite svoju ljubav jednostavnim poklonom, fotografijom koja će zauzeti posebno mjesto u vašim srcima
Vidi originalni članak

Iako neki tvrde suprotno, Valentinovo je, ipak, jedan od najromantičnijih dana u godini. I premda su ljubav i pažnja najbolji pokloni, Večernji list i Arena Centar, svim zaljubljenim parovima, pružaju priliku da zauvijek obilježe i zabilježe svoju ljubav.

Dođite u Arena Centar 14.2. i 15.2. te iznenadite svoju ljubav jednostavnim poklonom, fotografijom koja će zauzeti posebno mjesto u vašim srcima.

Fotografirajte se u photo boothu na trgu Dalmacija Arena Centra od 10 do 21h, te uz uspomenu, fotografiju, zaigrajte nagradni natječaj u kojem imate priliku osvojiti wellness vikend za dvoje u Toplicama Sveti Martin.

Par s najromantičnijom slikom provest će vikend za pamćenje koji uključuje spavanje, wellness, spa, bazene i masaže.

Sve što morate napraviti je u photo boothu kliknuti da želite sudjelovati u nagradnom natječaju i vaša će se slika učitati na nagradni natječaj na portalu vecernji.hr.

Pobjednička će slika biti odabrana glasovima čitatelja i stručnog žirija Večernjeg lista i Arena Centra.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".