Uz Food Market očekuje vas glazbena DJ poslastica Petog kupea - Imogen X Forbidden Dance w/ VOLCOV

FOTO: Peti kupe FOTO: Peti kupe FOTO: Peti kupe FOTO: Peti kupe FOTO: Peti kupe FOTO: Peti kupe FOTO: Peti kupe FOTO: Peti kupe
Povodom otvorenja Food Marketa, 7.10. u 19:00 sati očekuje vas koncert popularne glazbenice Nike Turković koja svakim svojim hitom obara domaće top ljestvice te donosi urbani, moderan zvuk.
Vidi originalni članak

Ovaj vikend na najslasnijem FOOD MARKETU dođite gladni zabave, finih okusa, gastro druženja, ali i vrhunskog glazbenog doživljaja ! Za one gladne glazbenih poslastica i vikend izlaska Food Market nudi posebnu ponudu van festivalskih sati te u organizaciji Petog kupea 8.10. dovodi značajna imena DJ scene.

Vikend je rezerviran za hedonizam I uživanje, a točno zato tu je Food Market! Odabrani chefovi kultnih zagrebačkih restorana od 7. do 9. listopada otkrit će vam pravo bogatstvo okusa koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca, a tijekom vikenda za vas kuhaju restorani Lari&Penati, Cukeraj, Pojoda Nautic Club, Chevo’s, Dubravkin put te brojni drugi chefovi, majstori slastica i vrhunski barmeni.

Povodom otvorenja Food Marketa, 7.10. u 19:00 sati očekuje vas koncert popularne glazbenice Nike Turković koja svakim svojim hitom obara domaće top ljestvice te donosi urbani, moderan zvuk. Za iduću večer 8.10. Peti kupe je van festivalskih sati u vlastitoj organizaciji okupio genijalna glazbena imena te uz vrhunski DJ glazbeni program garantira dobar provod I za one najistančanijeg ukusa!

Smatran jednim od najboljih talijanskih DJ-a, Volcov je underground heroj koji desetljećima promiče soulful house i broken beatove. Inspiriran radovima Carla Craiga još je 1997. osnovao svoju legendarnu etiketu Archive, a potom i Neroli i SJNRL koje su nevjerojatnim izdanjima pomicale granice u deep houseu, uvijek s namjerom da objavljuju stvari koje će izdržati zub vremena. Posebno su pritom zanimljive suradnje s Theom Parrishem i Degom iz 4hero.

Uz objavljivanje bezvremenske muzike, Volcov još uvijek po festivalima i u klubovima iskusno prezentira svoje neporecive vještine. Njegovi DJ setovi, iznimno cijenjeni od drugih DJ-a, uvijek su čudesan raznolik izbor starih i novih raskošnih zvukova koji jednako dodiruju srce i bokove. Demonstrirat će ih i u Petom Kupeu 8. listopada na zajedničkoj večeri etiketa Imogen Recordings i Forbidden Dance.

Pokretači Forbidden Dancea su Evan i Fusion, rovinjski vinyl sladokusci čiji je cilj objavljivati underground house u njima omiljenom vinilnom formatu u skladu s njihovom umjetničkom vizijom. Izdanja Forbidden Dancea nalaze se u dućanima diljem svijeta, baš kao i ona Imogenova. Evan i Fusion te Antonio Zuza upotpunit će i svojim setovima nastup talijanske legende.

Vidimo se na FOOD MARKETU od 7. do 9. listopada u Petom kupeu i ne zaboravite – dođite gladni! Detaljan program pogledajte u nastavku.

Petak 7.10.
16:00-22:00 Lari&Penati, Cukeraj
16:00-19:00 Aperol Spritz Join the Joy Client mingle
16:00- 19:00 Royal Hill Beach Bar
19:00 Koncert Nike Turković
DJ Neno Martinović (Pepermint, Studio 54)

Subota 8.10.
11:00-22:00 Pojoda, Chevo's
Dj Antonio Zuza (Imogen), Dj Vedran Rako (Pepermint)
11:00-12:00 Radionica Zvijezda & djeca peku pite
13:00-14:00 Radionica Ledo kuhamo s djecom
16:00- 19:00 Royal Hill Beach Bar
17:00-18:00 Happy hour Johnny Walker Black Label
Peti kupe after hours - Imogen X Forbidden Dance w/ VOLCOV

Nedjelja 9.10.
11:00-18:00 Dubravkin put
Dj Peti Kupe
11:00 Mastercard radionica- Wine tasting class s Vinarijom Kaptol
15:00 Mastercard radionica - Izrada štrukli s Darling and Shegrts
16:00-17:00 Happy Hour Tanqueray & Tonic
16:45 Mastercard radionica - Priprema ukusnog obroka bez bacanja ostataka uz JRE chefa Tibora
Valinčića, Dubravkin put

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".