Tko najbolje nosi jesenske trendove?

FOTO: Promo FOTO: Ana Begić Tahiri FOTO: Lana Banely FOTO: Ivana Mišerić
Poznate Hrvatice među prvima odobrale komade iz nove jesenske kolekcije brenda OVS. Najviše su im se svidjele haljine te bluze i košulje dostupne u širokom izboru boja i uzoraka
Vidi originalni članak

Sa zadnjim danima ljeta modni primat preuzimaju jesenske kolekcije, a poznate Hrvatice, imaju priviliegiju među prvima odabrati modne komade za nadolazeće jesen i zimu te na taj način imaju i mogućnost diktiranja trendova. Najbolje se to vidjelo na otvorenju novog, redizajniranog dućana talijanskog modnog brenda OVS u zagrebačkom City Centeru one East. Nove ženske haljine OVS apsolutni su must-have ove sezone, kao i košulje i bluze, dostupne u širokom izboru boja, modela i stilova. Naše ulice često podsjećaju na pravu modnu reviju s daškom osobnog stila, a talijanski modni brend velikim izborom različitih modela najbolji je izbor za ovu jesen.

 

Brojni modno osviješteni muškarci predvođeni rukometnim reprezentativcem Domagojem Pavlovićem, vaterpolistom Markom Pavičićem te voditeljem Ivanom Vukušićem i mnogim drugima upotpunili su svoju kolekciju ležernim i elegantnim OVS košuljama i trapericama dostupnim u različitim stilovima. Nova dječja kolekcija jesen-zima uključuje veste i majice s kapuljačom kao i drugu odjeću bez koje se ne može zamisliti sezona. Pravi talijanski ugođaj vladao je na ovom događaju koji najavljuje uzbudljivu modnu jesen i zimu.

OVS je vodeći talijanski brend odjeće za žene, muškarce i djecu, s preko 900 trgovina u Italiji i svijetu. Prepoznatljiv stil, posvećenost kvaliteti, izgledu i konstantna potraga za novim, dijelovi su širokog raspona proizvoda osmišljenih i razvijenih od strane kreativnog tima koji redovito radi s najpoznatijim dizajnerima i talentima iz najvećih svjetskih modnih škola. Posebnu pažnju OVS posvećuje najmlađima, te nudi široki izbor odjeće za djevojčice i dječake svih uzrasta. Uzorci sa strip junacima i likovima iz crtića oduševit će svakog mališana, a ponuda vesti i majica s kapuljačom osigurat će tople jesenske i zimske dane. Novu dječju kolekciju upotpunjuje apsolutno jednistvena školska pregača u raznim bojama i uzorcima School smock uz koju će školski dani biti vedri i zabavni.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".