Talijanski duh u srcu Zagreba

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Teslinu ulicu, od nedavno, krase izlozi i jednog talijanskog gosta, a u 9.9.2015. godine imali smo priliku vidjeti koja su sve poznata lica svratila i pobliže upoznala odjevne predmete ovog modnog brenda.
Vidi originalni članak

U samom centru grada poklonici mode i modnog brenda Weekend Max Mara mogli su uz ugodnu atmosferu i piće dobrodošlice pogledati novu kolekciju za jesen/zimu 2015./2016. godine. Diva je i ove godine dobila priliku da sudjeluje na jednom ovakvom eventu, ali nismo jedini. Na 110 četvornih metara vidjeli smo poznata hrvatska lica poput Bojane Gregorić Vejzović, Sandre Bagarić, Ive Balaban, Daniele Trbović, Mare Bratoš, Iris Androšević Pinjuh i Tihane Harapin Zalepugin, koje su zasigurno uživale u ovom eventu. Kako ne bi zaostale s odjevnim predmetima iz nove kolekcije, poznate Hrvatice već su si upiknule nešto za svoju garderobu.  Ovaj talijanski modni brend osnovan je 1984. godine, a već se godinama trudi pružiti ono što ženi treba – glamur zajedno sa daškom sportskog stila. S obzirom da ima 160 dućana otvorenih diljem svijeta možemo reći da uspijevaju u svojem naumu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".