SladoleDan oduševio sve posjetitelje jezera Jarun

Vidi originalni članak

Ledo je proslavio jubilarni 60. rođendan sa svim vjernim potrošačima uz SladoleDan koji se održao na prepunom zagrebačkom jezeru Jarun. Svi okupljeni opuštali su se i družili uz pregršt Ledo sladoleda te brojna iznenađenja koja je za tu priliku pripremio Ledo Medo.

Atmosferu su dodatno zagrijali DJ, mađioničar i Klaun Balonko izrađujući životinje od balona, a najodvažniji su zaigrali i niz zabavnih igara na travi u kojima su oni najvještiji osvojili i sladoledne nagrade.

Zajedno s voditeljicom Josipom Rupić i voditeljem Franom Domitrovićem, na SladoleDanu su se zabavili i nekadašnja Miss Universe Ivana Delač Đolo i televizijska voditeljica Ana Miščević s obitelji te brojni drugi koji nisu propustili jedinstvenu priliku da s najmilijima uživaju u svojim omiljenim sladoledima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".