Prva samostalna izložba Zlatana Vehabovića

FOTO: j.pavlish/PR, na foto: zlatan vehabović FOTO: j.pavlish/PR FOTO: j.pavlish/PR, na foto: dr. asim kurjak FOTO: j.pavlish/PR, na foto: feda gavrilovic FOTO: j.pavlish/PR, na foto: ivana andabaka FOTO: j.pavlish/PR, na foto: ivana antunovic jovic i nikolina serbetic keseric FOTO: j.pavlish/PR, na foto: josip tesija, zlatan vehabovic FOTO: j.pavlish/PR, na foto: kristian kozul, damir zizic FOTO: j.pavlish/PR, na foto: petar cvirn FOTO: j.pavlish/PR, na foto: natasa janjic, marko kisic FOTO: j.pavlish/PR, na foto: sonja manojlovic, desanka vranjican, durda tedeschi
Jučer se u Muzeju suvremenih umjetnosti održala izložba mladog slikara koja je okupila mnogo poznatih lica, ali i ljubitelja umjetnosti.
Vidi originalni članak

Njegovo ime je Zlatan Vehabović, a umjetnička karijera u zadnjih nekoliko godina mu samo cvjeta. Dokaz toga je i prva samostalna izložba pod nazivom „Temelji u blatu“ koju će publika moći pogledati sve do 4. listopada 2015. godine. Na slikama koje su privukle mnoge osobe iz javnog života poput Daniela Trbović, Nataša Janjić, Damir Žižić, Kristian Kožul, David Maljković, Miljenko Jergović, Đenisa Pecotić, Bruno Pogačnik, Feđa Gavrilović, Ivana Andabaka (ravnateljica HDLU), prof.dr.Asim Kurjak, Đurđa Tedeschi,  Tomislav Bahorić, Mario Miše i dr.Milan Košuta, mogu se vidjeti motivi napuštenih kuća, skloništa u šumi, te ljudskih figura bez lica. Ovaj mladi slikar dobitnik je nekoliko nagrada, a sigurni smo da će ova izložba privući mnogo ljubitelja umjetnosti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".