Provocira maštu i budi emocije - Moskovski cirkus na ledu u Lisinskom!

Ne propustite ovaj jedinstveni spektakl 19. siječnja 2018. u 17 i 20 sati
Vidi originalni članak

Moskovski cirkus na ledu u Lisinskom će predstaviti spektakularne kostime, dinamične i vrtoglave cirkuske točke na ledu i klaunovske skečeve - sve skupa fantastična će skupina objediniti u vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa. 

Osnivač Moskovskog cirkusa je režiser sovjetskog doba A.G. Arnold, a prvotno mu je ime bilo "Cirkus na ledu" te je svojom pojavom bio jedinstven u svijetu. Ta originalna i hrabra ideja u kojoj se nevjerojatne akrobacije održavaju na ledu, ne bi bila moguća bez Arnoldova iskustva u cirkusu, kinu, glazbenim i baletnim nastupima od režije, koreografije do kostimografije.

Do danas, u više od 50 godina postojanja, cirkus je pogledalo preko 200 milijuna gledatelja u 50 država svijeta, a nastupi nikog nisu ostavili ravnodušnim. Standarde koje je postavio Moskovski cirkus na ledu poznati su ne samo u Rusiji već i diljem svijeta. Ovaj jednako tako i tradicionalni cirkus u kombinaciji s modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti svakom posjetitelju provocira maštu, budi emocije i zadivljuje svakog gledatelja

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".