Proslavite Božić s Ivanom Zakom u Žminju

Vidi originalni članak

Ivan Zak blagdane provodi radno, a za buduće koncerte rekao je:

Koncertom u grijanom šatoru na trgu u istarskom Žminju sa svojim ću obožavateljima slaviti božićnu noć čemu se neizmjerno radujem. Premda blagdane godinama provodim radno, to me veseli, jer glazbena karijera diktira i moj stil života. Badnjak sam, pak rezervirao, za obitelj. Dašak tradicije uvijek oživimo tijekom blagdana u našemu domu

Jaskanski kantautor omiljen je pjevač mnogim Istrijanima što je ljetos dokazao njegov koncert u Vižinadi gdje je oborio sve rekorde posjećenosti. Obožavatelji će s Ivanom zapjevati njegove najpopularnije hitove poput "Meni se s tobom", "Pretjerujem"te "Za ljubav rođeni" i zaplesati uz najmilije tijekom blagdana koji će im postati draga uspomena. Omiljeni pjevač je zaključio:

Drago mi je da ću za doček Nove Godine pjevati u Zadru jer to znači da ću i uživati i raditi. Ovo ljeto nije bilo prilike za druženje s fanovima zbog mog gustog rasporeda i nadam se da će za to biti prilike na Silvestrovo.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".