Predstavljena limitirana blagdanska kolekcija brenda LuLu Couture

Vidi originalni članak

Brojne dame s domaće javne scene, poznate influencerice i vjerne klijentice nisu željele propustiti predstavljanje limitirane kolekcije #LuLucelebrate iz kreativne modne radionice brenda LuLu Couture.

Početak Adventa u Zagrebu i čarolija nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana nadvila se i nad flagship LuLu Couture trgovinu, koji je za ovu prigodu zasjao u potpuno novom ruhu s potpisom poznatog hrvatskog umjetnika, dizajnera i scenografa Ivice Propadala.

Modeli haljina iz #LuLucelebrate kolekcije, u kombinaciji s jedinstvenim konceptom uređenja izloga i ostatka trgovine, stvorili su koloritnu i stilski kompatibilnu slavljeničku cjelinu.

Okupljene dame su u ugodnoj blagdanskoj atmosferi, uživajući u pjenušcu i slatkim zalogajima birale haljine iz ove blagdanske kolekcije, koja je iznova pokazala kako LuLu Couture sjajno kombinira izgled, udobnost, nosivost i kvalitetu aterijale i izrade

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".