Predstavljanje Bocassy Anti-age seruma

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR, na foto: m.batinic, m.mustapic, n.delalle FOTO: PR, na foto: m.batinic, a.barkovic, m.mustapic, n.delalle
Ovaj francuski beauty brend nedavno je došao i na hrvatska tržišta, a jučer smo imali priliku sudjelovati na predstavljanju novog seruma za lice.
Vidi originalni članak

Mnoga poznata lica okupila su se 17.09. u konobi Primošten kako bi saznali tajne zategnute, mladolike kože bez bora. Dermatologija Nevia Delalle i vlasnica Marina Mustapić otkrile su nam zašto su Bocassy proizvodi kvalitetni, ali i predstavile nove kozmetičke proizvode poput, već navedenog, seruma za lice. Cijeli event vodila je simpatična Marijana Batinić, a saznali smo da iako je Bocassy novi brend na tržištu, njegovi proizvodi mogu se kupiti u svim DM, BIPA i Kozmo trgovinama u Hrvatskoj.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".