Poznate Hrvatice nosile humanitarnu modnu reviju u organizaciji Ministarstva turizma i HTZ-a

Htjeli smo dati obol društvu i humanitarnom revijom pomoći udrugama Dar iz Osijeka, koja se brine o mališanima s dijagnozom autizma te nevladinoj udruzi HURID – kazala je Barbara Mesić, glavna savjetnica misntra turizma i inicijatorica projekta
Vidi originalni članak

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica organizirali su u zagrebačkom muzeju Mimara humanitarni modni događaj pod nazivom „Kreirano srcem“. Barbara Mesić, inicijatorica projekta i glavna savjetnica ministra turizma, rekla je:

Svakih nekoliko godina imamo kolekciju naših uniformi koje naši animatori nose na svim svjetskim sajmovima gdje se Hrvatska prezentira. Ove godine raspisali smo natječaj s idejom da se naprave haljine koje će biti razglednice Hrvatske, dakle da imaju motive Slavonije, Istre, Dalmacije... Na natječaju je pobijedio modni dvojac ELFS i odlučili smo napraviti i korak dalje. Htjeli smo dati obol društvu i humanitarnom revijom pomoći udrugama Dar iz Osijeka, koja se brine o mališanima s dijagnozom autizma te nevladinoj udruzi HURID.

Riječ je o nevladinoj udruzi koja okuplja stručnjake u području rane intervencije i provodi znanstveno utemeljene programe koji doprinose dobrobiti mlađe djece s biološkim ili socijalnim rizikom i kvaliteti života njihovih obitelji, dok udruga DAR iz Osijeka okuplja i pomaže četrdeset djece s dijagnozom autizma.

Na samo jednu večer i to s humanitarnim razlogom, dvadeset i dvije dame iz hrvatskog javnog života, zaslužne građanke i ambasadorice projekta „Kreirano srcem“, redom novinarke, političarke, glumice, voditeljice, sportašice i znanstvenice, zamijenile su svoje radne cipele onim manekenskim te kao prave ambasadorice Hrvatske i hrvatskog turizma, predstavile najnoviju kolekciju turističkih uniformi Hrvatske turističke zajednice koju je kreirao modni dvojac Elfs.

Među njima su bile i odvjetnica Jadranka Sloković, radijska voditeljica Ivana Mišerić, glumica i voditeljica Doris Pinčić,  novinarka i voditeljica Jelena Pajić,spisateljica i kolumnistica Milana Vlaović Kovaček, lifestyle blogerica Ella Dvornik, tekvandoistice Lucija i Ana Zaninović, najbolja hrvatska sprinterica Andrea Ivančević, glumica Ana Gruica Uglešić, plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac te televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".