Poznata lica u Osijeku

FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr
Na otvaranju novog dućana Ghetaldus optike u samom centru Osijeka okupile su se mnoge poznate osobe. Odjevne kombinacije nekih od njih su nam se zaista svidjele.
Vidi originalni članak

Na otvaranju Ghetaldus optike u Osijeku okupila su se mnoga poznata lica, pa smo imali priliku vidjeti kako naše zvijezde  odjevene. Posebno se dojmila pjevačica Nina Badrić koja je nedavno postala plavuša, a hladnim tonovima sive boje elegantno je najavila dolazak prave zime. Lijepa glumica Judita Franković zavirila je u ormar Coco Chanel i oduševila nas. Uvijek popularan šešir, bijela bluza sa crnom mašnom i zanimljiva torbica dobra su kombinacija u svako godišnje doba. Za razliku od svoje kolegice Judite, Sandra Lončarić odlučila se za nešto jednostavniju verziju u kojoj prevladava karirani uzorak. Otvorenje su posjetili i dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević čiji smo kreaciju mogli vidjeti na Sementi Rajhard. Majice modnog dvojca eNVy rooma jednostavne su za kombinirati, a i lijepo izgledaju, pa je to možda jedan od razloga zašto ju je Sementa odabrala. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".