Popularna blogerica podijelila fotke s vjenčanja: Nosila je Dolce&Gabbana vjenčanicu, a sve je izgledalo nestvarno!

Pokazala je da se i kod ovako velikih stvari ključ ljepote krije u - jednostavnosti
Vidi originalni članak

Brazilska blogerica Thassia Naves na Instagramu se krije iza nadimka @thassianaves, a ovih je dana na društvenim mrežama podijelila fotografije svojeg spektakularnog vjenčanja. Na Instagramu je prati više od 3,1 milijuna ljudi, a najčešće ih časti fotografijama odjevnih kombinacijama, kao i onima s putovanja. 

Za vikend se vjnečala sa zaručnikom Arturom Attiem Aklom, a fotografije s vjenčanja stvarno izgledaju nestvarno. Nosila je vjenčanicu koju potpisuje talijanski dvojac Dolce&Gabbana i dizajnerski nakit dizajnerice Flavie Vetorasso Siarre. Za frizuru je odabrala neobičnu i opuštenu pletenicu, dok je za make up Junior Mendes kojeg na Instagramu prati više od pola milijuna ljudi. 

Kako je sama rekla, njezin izbor za vjenčanje može se svesti u tri riječi: romantično, svježe i čisto. Dodala je da se vidjela u različitim stilovima, ali ono što je odjenula je sanjala za svoj veliki dan. Kaže kako nije riječ samo o njezinom lijepom vanjskom izgledu, već cijeli look pokazuje jednostavnost i iskrenost njihove ljubavi. 

Prekrasnu fotografiju s ceremonije popratila i romantičnim opisom: "Gradimo lijepu priču o ljubavi, poštovanju i zajedništvu. Konačno je došlo poglavlje koje sam čekala toliko dugo, u kojem smo razmijenili zavjete i formirali pbitelj. Kolika je sreća što te imam u životu!"

Podijelila je i video s vjenčanja, a moramo priznati kako izgleda uistinu spektakularno!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".