Pogledajte kako je bilo na otvorenju trgovine Max Mara i što vas čeka unutra!

FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL
Nakon što je prošle godine Weekend Max Mara otvorila svoja vrata, centar Zagreba upotpunjen je još jednom trgovinom talijanskog brenda – Max Mara.
Vidi originalni članak

Na otvorenju, koje se održalo pod vodstvom Alme Vukičević Bukvić i zastupnice Max Mare Marine Mazarekić, okupile su se mnogobrojne hrvatske zvijezde. Od šarmantne Ane Karamarko koja je je i prošetala haljinu talijanskog brenda, do Mirne Bedeković i Amara Bukvića koji su vodili otvorenje i hrvatskih glumica Kristine Krepele i Nele Kočiš.

Kako je bilo na otvaranju, pogledajte u fotogaleriji i svakako svratite u talijanski svijet koji se sakrio u zagrebačkom centru.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".