Ozbiljni look: Muške i ženske cipele i torbe za posao

Nekada je stvarno cool odjenuti se posve formalno
Vidi originalni članak

Ako vaše radno mjesto zahtjeva klasično odjevanje i formalno izdanje, predlažemo da odaberete crne cipele s kojima nema greške. Ove godine dućani su prepuni gležnjača s tankom potpeticom. Prošle godine to su bile "sock boots", a ove godine dolaze u kožnatom izdanju. Za sve dame koje ne vole provoditi cijeli dan u visokim potpeticama predlažemo klasične balerinke nalik na loaferice, koje su popularne već par sezona, a odlično izgledaju na ženska odijela. 

Veliki povratak oversized torbi

Za poslovno izdanje vjerojatno će vam trebati i nešto veća torba. Dobra stvar u cijeloj priči je što ovogodišnji trendovi najavljuju povratak velikih torbi, popularnih "shopper bags" i sličnih. 

Muškarci koji ne znaju u koju bi se modnu ladicu stavili, držite se klasike koja će se dobro uklopiti u svaki stil pa izaberite klasične cipele u crnoj ili smeđoj boji, a za jesensko zimska izdanja možete eksperimentirati i s tamnoplavom. 

Poslovna izdanja kod muškaraca nekad zahtjevaju i torbe.

Saznajte više na CCC Shoes&Bags 

Sadržaj omogućio CCC Shoes&Bags

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".