Otvoren #Refined Cocktail Bar

Zagreb je postao bogatiji za jedinstveni pop up cocktail bar...
Vidi originalni članak

Otvoren je jedinstveni #Refined Cocktail Bar, prvi pop up cocktail bar u Zagrebu. Nastavak je ovo projekta #Refined, kojeg je pokrenula agencija Pepermint s ciljem promicanja vrijednosti posvećene kvaliteti, užitku i vrhunskom stilu. Projektom se promiču vrijednosti koje su iznadprosječne i izdvajaju se iz mase.

Na otvorenju #Refind Cocktail Bara u Preradovićevoj 17., uz nastup DJ-a Nenada Martinovića i Zelde Bećirević bili su mnogi poznati, među kojima i Hrvoje Šalković, Antonio Franić, Tomo in der Muhlen, Nevena Rendeli te mnogi drugi.

Projekt #Refined započeo je prije nešto više od dva tjedna velikim partyjem održanim u Laubi na kojem je nastupala poznata francuska pop skupina Nouvelle Vague. Party je okupio više od tisuću posjetitelja, a o odličnoj atmosferi najbolje svjedoče crno-bijele fotografije, Luke Smuka i Marija Pavlovića, koje su izložene u sklopu #Refined Cocktail Bara.

Uz izložbu, posjetitelji će u #Refind Cocktail Baru moći uživati u odličnoj glazbi i vrhunskim koktelima poznatih zagrebačkih cocktail majstora.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".