Otvoren novi multibrand showroom Konceptich

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR/ na foto: Ivana Rusan Ibrahimpašić FOTO: PR/ na foto: Ivana Rusan Ibrahimpašić, Tihana Harapin Zalepugin FOTO: PR/ na foto: Ivana Rusan Ibrahimpašić, iva šulentić FOTO: PR/ na foto: iva šulentić FOTO: pr/na foto: soul fingersi
U Zavojnoj ulici na broju 8, tik do Centra Kaptol otvorio se mali showroom u koji svakako svratite kada uhvatite vremena.
Vidi originalni članak

Jučer, 22.09.2015. imali smo priliku sudjelovati na otvorenju multibrand showrooma pod nazivom „Konceptich“. Brojni su posjetitelji na otvorenju mogli razgledati jesensko-zimske kolekcije odjeće, obuće i modnih dodataka za 2015./2016. godinu te obaviti i prvi shopping, a sve okupljene zabavljali su veseli momci iz Soul Fingersa. Među ljubiteljima mode mogli smo vidjeti i neka poznata lica poput Tihane Harapin Zalepugin, Viktora Drage, Petra Radojčića Bizze i Ive Šulentić. Ovaj koncept u ponudi ima četrnaest fashion brendova kao što su talijanski brand Imperial,  britanski Anthonyja Milesa, proizvođača nakita Pretti Bijoux,te SuperdryG-Star RAW i još mnogi drugi.

Njegova vlasnica,  Ivana Rusan Ibrahimpašić, na isti dan lansirala je i web stranicu www.konceptich.com na kojoj ljubitelji internet shoppinga mogu pronaći nešto za sebe. Sve artikle koje kupac odabere na internetskoj stranici Koncepticha moći će platiti kreditnim karticama, općom uplatnicom ili pouzećem, dostava je za građane Republike Hrvatske besplatna, a artikli će im biti dostavljeni u roku 3-4 radna dana. Stranim kupcima se dostava naplaćuje 10 eura, a artikli stižu u roku sedam radnih dana. Prije nego što im stignu artikli na adresu kupci će biti obaviješteni SMS-om i e-mailom o poslanoj pošiljci i vremenu kada je mogu očekivati (tada će moći i promijeniti mjesto te vrijeme dostave, ako im tako odgovara). Tu je i mogućnost zamjene neoštećenog i nekorištenog proizvoda ili povrat cjelokupnog iznosa.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".