Otvoren je Bistroteka Bar

FOTO: Jelena Perčin i Mara Bratoš FOTO: Anamarija Brkić FOTO: Tomo Ricov FOTO: Frano Domitrović i Antonio Franić FOTO: Tatjana Mrduljaš i Korana Gvozdić FOTO: Mara Bratoš FOTO: Dean Dex FOTO: Arhitektice Tea Tomić i Mirta Vučić
Novo omiljeno mjesto za druženje u Zagrebu...
Vidi originalni članak

Jučer je  Zagreb postao bogatiji za još jednu destinaciju za opuštanje. Riječ je o Bistroteka Baru u kojem će svi posjetitelji moći uživati u bogatoj ponudi whiskeyja, cognaca, gina, ruma, koktela,  kojeg će prepoznati svi ljubitelji ovog jedinstvenog užitka. Dobru zabavu na otvorenju Bistroteka Bara nisu propustila brojna imena društvenog života poput Jelene Perčin, Mare Bratoš, Korane Gvozdić, Anamarije Brkić, Frane Domitrovića, Antonija Franića, Tome Ricova u drugih. 

 Bistroteka Bar inspirirane je brojnim svjetskim barovima ovoka tipa u kojem se prezentira vrhunski doživljaj u kojem uživaju sva čula. Koncept je zamišljen tako da se nakon večere ili prije večernjeg izlaska opustite uz času nekog od pića iz brojne ponude, dok je dan rezerviran za uživanje u kavi, sokovima i ugodnoj atmosferi. 

Moderno uređen prostor kojeg potpisuje Studio STANICA stvara poželjan i ugodan ambijent u kojem boravak ovo mjesto pretvara u centar nezaboravnih užitaka.
 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".