Održana je druga Abeceda ljepote !

U dva dana Festivala estetike sudjelovalo je više od 80 brendova iz Hrvatske, Slovenije, Danske, Srbije, Franscuske.
Vidi originalni članak

U subotu drugu Abecedu svećano je otvorila predsjednica Udruženja kozmetičara Republike Hrvatske gospođa Marija Šuško –Karlić , prisutne je pozdravila kratkim govorom nakon ćega je zajedno sa direktoricom Festivala razgledala poslovne prostore izlagača. Nakon svećenog otvorenja prisutni su imali prilike uživati u modnoj reviji Talijanske škole mode i dizajna Callegari zanimljivog naziva Crno na crno plus dimenzija. Odmah nakon toga slijedila je panel rasprava na temu Ljepota ? što to danas uopće znači na kojoj su sudjelovali : dr.Mirosloav Kinčl, dr.Matija Miletić, Ivica Zanetti, Boris Kosmač i predsravnica danske tvrtke koji su svatko sa svojeg kuta gledanja predstavili pojam ljepote. Voditelj panel rasprave i ostalog bogatog programa bio je Dražen Kocijan –Kocka.

Na Festivalu je u subotu bilo i natjecanje u izgradnji nokta Nugenesis prahom na temu Čarolija Božića u kojoj su natjecateljice pokazale zavidnu vještinu u izgradnji nokta. U brojna događanja u subotu svakako izdvajamo i edukaciju za kozmetičare Novo doba estetske medicine u kojoj su sudjelovala poznata imena estetike ; dr.Miroslav Kinčl, mag.nutr. Mirela Marić; vlasnica Nutrilife centra, glavni nutricionista showa “Život na vagi“.

Niz zanimljih događanja uslijedilo je i u nedjelju ,od natjecanja u make up-u učenica na temu Gejša, do raznih prezentacija na pozornici kojima su se predstavili sami izlagači . U posebnom dijelu programa predstavili su se najnoviji trendovi iz MCCM grupe proizvoda. Inspiriran znanošću i rezultatima MCCM razvija linije kozmetike, kozmetologije i medicinskih proizvoda koje će slijediti profesionalni i medicinski tretman i biti dopuna tim tretmanima te pružena ruka klijentu kojem se i nakon profesionalnog tretmana omogućava nastavak odgovarajuće njege u kućnim uvjetima s ciljem postizanja što boljih rezultata.

U frizerskom dijelu programa predstavio se Elvir Bajrić jedan od najpoznatijih frizera u regiji Look&Learn seminarom ! Kreativne, suvremene, individualne – tako bi se mogle opisati frizure Elvira Bajrića, liceniranog TIGI edukatora voditelja frizerske akademije „Radionica“ u Sarajevu i autora stručne knjige „Rječnik frizerskih tehnika i termina“. Njegov talent potvrđuju brojna priznanja i nagrade, među kojima je i titula prvaka bivše Jugoslavije koju je dobio iste godine kad je završio školu. Usavršavao se na akademijama u Italiji i Španjolskoj, a jedan od mentora mu je bio i poznati frizer Anthony Mascola.

Na nastupu su bile prisutne i brojne poznate osobe koje je Elvir uređivao za njihove koncerte i nastupe. Dodatnu dozu glamura ovom nastupu pridonjela je i točka nakon njega plesnog studija Lepeza koje su zajedno sa tvrtkom Biska iz Zagreba predstavile Novex proizvode za njegu kose s Brazilskom keratinom.

Pripreme za iduću godinu već su počele ! Očekujemo vas još bolji još kreativniji , s puno dodatnog programa i edukacija . Vidimo se na trećoj Abecedi ljepote u Zagrebu . www.abecedaljepote.hr

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".