Nova sezona talijanskog glamura

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Jedan od evenata na koji smo imali prilike otići je i od modne marke čije odjevne predmete možete kupiti u prodavaonicama XYZ-a. Od sada i na destinaciji u centru grada, svi koji vole ovakav stil mode imati će pristup još jednom okupljalištu trendsetera.
Vidi originalni članak

U Zarebu, 11. rujna 2015. godine, ljubitelji mode imali su priliku posjetiti galeriju Kranjčar gdje se krije i dućan imena Francomina. Ovaj talijanski brend privukao je mnoga poznata lica poput Ive Balaban, Mile Elegović, Marijane Batinić, Tamare Garbajs, Edite Misirić, Ane Begić Tahiri, Borne Rajić i Tihane Harapin Zalepugin. Francomina je predstavila nove kolekcije za jesen/zimu, ali i proljeće/ljeto za 2016. godinu, upotpunjene traperom, cvjetnim uzorcima, prozračnim tkaninama, te elegantnom čipkom. Uz zakusku i piće dobrodošlice, uzvanici su mogli uživati i u modnoj reviji ovog brenda, a sve je popratila i Diva.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".