"Noć božićnih želja"

Bliži se završni dio programa manifestacije "Božić u Bakru" koja se već tradicionalno održava u prosincu u Gradu Bakru uz mnoštvo raznovrsnih događanja.
Vidi originalni članak

Program započinjemo zajedničkom marendom uz „Cooking show“ kuhara Kristiana Kozmića i predstavljanje kuharice „Primorski pijat“ u Gradskom vrtu u Bakru, od 10.00 do 13.00 sati gdje će nas zabavljati tamburaši „Žažara” sa Zlobina.

U večernjim satima slijedi „Noć božićnih želja“ - humanitarna akcija za dječju bolnicu “Kantrida” i socijalnu samoposlugu „Kruh sv. Elizabete“ Rijeka u organizaciji Grada Bakra, Turističke zajednice Grada Bakra i udruge „Društvo sportske rekreacije” Krasica uz pomoć škola, vrtića te brojnih udruga i pojedinaca sa područja Grada Bakra. Zabavni program će se održati u Domu kulture „Matija Mažić“ Bakar s početkom u 18.00 sati.

U programu nastupaju: Društvo „Naša djeca” Bakar, „Zumba” Škrljevo, Praputnjarski Slavići, Klapa Hreljin, Klapa Reful, Klapa Škrljevo, Klapa Gradelini, KUD Sloga i KUD Martin Matetić, KUU Sklad, Lucija Rajnović, Davor Grgurić uz voditeljicu Gordanu Pejić

U sklopu programa prodavati će se kalendari i lampioni, a svi prisutni moći će napraviti i lijepu prigodnu fotografiju za uspomenu u fotografskom kutku Filipa Koludrovića s Božićnim željama na pločicama dobrih želja. Oni malo mlađi mogu se prepustiti stručnim rukama Aleksandre Domijan u ocrtavanju lica božićnim motivima. Puštanje lampiona božićnih želja biti će na Žalu ribara u 20:00 sati. 

Ovim putem pozivamo svih da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji, da donesu osnovne namirnice i higijenske potrepštine te odjeću za socijalnu samoposlugu „Rijeka” te kupnjom kalendara i lampiona donirate sredstava dječjoj bolnici „Kantrida”. Pozivamo vas da se okupite u što većem broju jer zajedno možemo napraviti veliku stvar i lijepu gestu u ovo blagdansko razdoblje i tako uljepšati Božić najpotrebitijima.

Molimo Vas da se u skladu sa mogućnostima odazovete ovoj humanitarnoj akciji uz moto „Siromaštvo nije izbor, pomaganje jest!“

Sponzori ove humanitarne akcije su: INA d.d., DBoki Sound & light, HDS ZAMP

SUBOTA, 24. PROSINCA

Program „Božića u Bakru” završava uz tradicionalno kićenje bora na Trgu Vrata u Bakru, u organizaciji Društva „Naša djeca“ Bakar, u 17.00 sati

ORGANIZATORI:

- GRAD BAKAR

- TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA BAKRA

Generalni sponzor: INA d.d.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".