Nesvakidašnje darivanje: Profesori pripremili darove za studente, oni ih obradovali raskošnim uređenjem fakulteta

Na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu održala se stvarno lijepa akcija
Vidi originalni članak

Tekstilno-tehnološki fakultet ove je godine po prvi je puta organizirao blagdansku razmjenu poklona, u kojoj su sudjelovali i zaposlenici i studenti fakulteta, međusobno se darujući.

Tako su studenti svojim nastavnicima i ostalim zaposlenicima poklonili raskošno uređenje fakulteta unikatnim ručno rađenim ukrasima, dok su zaposlenici u velikom broju i s velikim veseljem, za svoje studente pripremili široku paletu poklona, od modnih dodataka do odjevnih predmeta te raznovrsnih svakodnevnih potrepština. Studenti su pozvani da odaberu poklon prema svojim željama te time kući ponesu, osim prenesenog znanja, i djelić osobnosti onih koji se zalažu za njihovo obrazovanje i budućnost. Ova hvale vrijedna akcija simbol je međusobnog iskazivanja istinskog poštovanja, povjerenja i zahvalnosti.

Tekstilno-tehnološki fakultet ovakvim i brojnim drugim akcijama otkriva nove načine razmišljanja, nove pristupe, nove obzore, dajući znanja, hrabrost i samopouzdanje za otvorenost ideja i promišljanja, za kreativnost u svakom smislu, podupirući razvoj talentiranih, inspirativnih i inventivnih mladih ljudi…

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".