Najpoželjniji turski neženja rekao sudbonosno da!

A žene diljem svijeta tuguju...
Vidi originalni članak

Za Burakom Özçivitom uzdišu brojne žene diljem svijeta - našoj je publici najpoznatiji kao Bali-beg u "Sulejmanu Veličanstvenom", a trenutno ga možemo gledati u seriji "Bit ćeš moja". Najpoželjniji turski neženja u bračnu je luku uplovio s njemačkom glumicom Fahriye Evcen, a vjenčanju, koje se održalo jučer, prisustvovalo je oko 500 uzvanika, među kojima su bili glumci, sportaši i poznate televizijske osobe.

 

Burak se odlučio za klasično odijelo, a odabranica njegova srca nosila je čak dvije vjenčanice! Naime, jednu je nosila tijekom obreda, a drugu tijekom kasnijeg slavlja. Za obje je vjenčanice zaslužan turski dizajner Raşit Bağzıbaglı, a raskošna se ceremonija održala u Istanbulu, u vili Salit Halim čiji zakup nije bio nimalo jeftin.

Naime, navodno su mladenci za to morali izdvojiti čak 75 tisuća eura, a nakon glamuroznog slavlja, čeka ih provod na Maldivima! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".