Najiščekivanija knjiga godine stiže u Hrvatsku

Poznati novinar i TV urednik Damir Šehanović uskoro će hrvatskoj javnosti i medijima predstaviti knjigu "Biti celebrity" esencijalni diskursi Damira Šehanovića" koja objedinjuje neke od najzanimljivijih razgovora s legendama regionalne glazbene scene.
Vidi originalni članak

Najiščekivanija knjiga godine "Biti celebrity" esencijalni diskursi Damira Šehanovića" stiže u Hrvatsku. Poznati novinar i TV urednik Damir Šehanović uskoro će hrvatskoj javnosti i medijima  predstaviti   knjigu "Biti celebrity" esencijalni diskursi Damira Šehanovića"    koja   objedinjuje  neke  od  najzanimljivijih  razgovora  s legendama  regionalne glazbene scene. Iz Warholovskog pop-arta, vidljivo je da  knjiga  govoriti  o  najeminentnijim  muzičkim  imenima EX YU estradnog prostora koji su, između ostalih, bili gosti njegovog serijala „Damar“. Sam autor navodi: 

Tekstovi su bazirani na mojim privatnim i poslovnim iskustvima s akterima priča, anegdotama sa snimanja te fragmentima intervjua iz emisija Damar. Posebno je zanimljivo što se kroz priče, referiram i na strategije i tehnike PR-a kojima su se ove zvijezde služile u svom nastajanju i radu, a što je bila i tema mog magistarskog rada.

Akteri knjige "Biti celebrity" esencijalni diskursi Damira Šehanovića"  su: Goran  Bregović,  Arsen  Dedić, Lepa Brena, Josipa Lisac, Momčilo Bajagić – Bajaga,  Halid  Bešlić,  Zdravko Čolić i Dino Merlin. Knjiga je upotpunjena fotografijama  sa  snimanja  emisija  Damar,  screenshotovima  iz  emisija, fotografijama  iz privatnog albuma autora i aktera knjige te profesionalnim fotografijama  nekih  od  najpoznatijih regionalnih fotografa (Zorica Bajin Đukanović,   Jasmin   Fazlagić,  Željko  Koprolčec,  Zijah  Gafić,  Nebojša Babić ...).

Uvodnik   je   napisao  Siniša  Škarica  proslavljeni  urednik  Jugotona  i diskograf.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".