Modni dodaci za slobodno vrijeme dugo nisu izgledali ovako stylish!

Gležnjače i torbice oko struka i dalje su apsolutni hit
Vidi originalni članak

Neka bude ležerno - to je jedini moto kojim se vodimo birajući odjevne kombinacije za slobodno vrijeme, no, realno, tko ne voli istovremeno biti i stylish? 

Zaboravite na dosadne, minimalističke tenisice u crnoj i bijeloj boji i odaberite neke pastelne jer će vaš sportski outfit od običnog u trenutku postati jako, jako trendi.

Žute gležnjače prate nas već sezonama, a postale su neizostavan dio street stylea pa ih djevojke kombiniraju i u ozbiljnijim i elegantnijim kombinacijama. Mi kažemo - zašto ne?

Naravno, odlazak u prirodu nezamisliv je bez dobre torbe, a ove sezone u modu su nam se vratile torbice oko struka. Dugo su bile omražene, no konačno su svi prepoznali koliko su praktične pa su postale must have svakog jesenskog doba. 

Saznajte više na CCC Shoes&Bags 

Sadržaj omogućio CCC Shoes&Bags

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".