Modna marka Gant proslavila svoju novu kampanju

FOTO: PR FOTO: i.šaban/PR, na foto: iva sulentic, davor mestrovic FOTO: i.šaban/PR, na foto: iva sulentic, davor mestrovic, marinko rade FOTO: i.šaban/PR, na foto: marinko rade, vanda winter FOTO: i.šaban/PR, na foto: vanda winter FOTO: i.šaban/PR, na foto: bruno kovacevic FOTO: i.šaban/PR, na foto: nenad korkut FOTO: i.šaban/PR, na foto: nevena rendeli FOTO: i.šaban/PR, na foto: oliver mlakar FOTO: i.šaban/PR, na foto: valent sinkovic, iva sulentic, paolo jakacic
Nova kampanja pod nazivom „They changed the world. Not the shirt“ privukla je prošli tjedan mnoga poznata lica, ali i ljubitelje brenda Gant u sami centar Zagreba.
Vidi originalni članak

Restoran Apetit City 10. rujna imao je priliku ugostiti mnoge uzvanike na eventu modne marke koja datira od 1949. godine. Iva Šulentić i Davor Meštrović predstavili su Gant kroz film koji priča o počecima ovog brenda, te kako se klasična bijela košulja mijenjala kroz godine njezinih inovacija poput button-down kragne, locker loopa i box pleeta. Na eventu je također bio i član uprave distributera Ganta za Hrvatsku i regiju, Paulo Jakačić. Uz predstavnike tvrtke Gant, predstavnike medija, na zanimljivom druženju bili su i Nevena Rendeli, Vanda Winter, Dubravko Merlić, Nenad Korkut, Oliver Mlakar, Dubravko Šimenc, Bruno Kovačević i mnogi drugi ljubitelji modne marke Gant.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".