Michael Kors stigao u Hrvatsku

Nakon uspjeha u modnome svijetu s linijom odjeće i modnih dodataka, Michael Kors hrvatskom je tržištu predstavio i liniju muških i ženskih parfema.
Vidi originalni članak

U ambijentu Velvet Caffea održan je Michael Kors event na kojem je hrvatskoj publici predstavljen ovaj novi mirisni brend. Na zajedničkom brunchu gosti su mogli isprobati svih sedam ženskih mirisa i dva muška te je predstavljeno limitirano izdanje Michael Kors Midnight Shimmer EDP mirisa.

Michael Kors mirisi dio su Estee Lauder grupacije koju na hrvatsko tržite dovodi tvrtka Orbico Beauty.

Brend je osnovan 1981. godine. Nakon uspjeha u modnom svijetu, posebno u kreiranju linije modnih dodataka, Michael je pokrenuo svoju mirisnu kolekciju. Michael smatra da je kreiranje mirisa njegova najintimnija kreacija, a žena koja nosi njegove mirise posjeduje tri identiteta: sporty, sexy i glam.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".