Selfie fashion show dizajnerice Kristine Burje u Sanremu

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Dizajnerica Kristina Burja uspješno predstavlja svoj rad izvan granica Hrvatske.
Vidi originalni članak

Nakon Rima i Abu Dhabija dobila je poziv iz Sanrema, da na pozornici veličanstvenog teatra Ariston, koji je domaćin prestižnog glazbenog festivala Sanremo, predstavi Krie design.

U sklopu događaja Ariston Comic Selfie, Kristina je pokazala dio kolekcije koju je nedavno predstavila na Bipa Fashion.hr Cruise Collection.     

„U Sanremu sam održala selfie fashion show u kojem su manekenke predstavile moj dizajn kroz slikanje selfija. Zanimljivo iskustvo, kao i sam Sanremo koji me očarao i privatno i poslovno. Vlasnik teatra Ariston, gospodin Walter Vacchino ukazao mi je veliku čast smjestivši me u ekskluzivnu garderobu broj 100, koja je rezervirana za zvijezde poput Monice Belluci.“- ispričala je dizajnerica.

U Sandremu je imala i ulogu ambasadorice svjetskog projekta Green Fashion Week koji će u listopadu imati svoje drugo izdanje. Za taj događaj, koji će se održati na atraktivnoj destinaciji, dizajnerica Kristina Burja već priprema kolekciju i veseli se suradnji i druženju s dizajnerima iz cijelog svijeta. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".