Inovativan uzgoj sobnog bilja u vodi: Odličan POP-UP događaj u Zagrebu donosi sve što trebate znati o ovom trendu

Otkrijte čaroliju uzgoja biljaka bez zemlje na POP-UP događaju brenda GREEN&OUT, koji donosi jedinstvene stalke za sobno bilje u vodi.
Vidi originalni članak

Jeste li znali da mnoge sobne biljke, pa čak i neke aromatične biljke, mogu rasti i razvijati korijen samo u vodi, bez potrebe za zemljom, loncima i čestim presađivanjem? Ovaj jednostavan, ali moderan način uzgoja biljaka sve je popularniji među ljubiteljima bilja, a sada ga možete otkriti na potpuno novi način!

Za one koji žele uživati u uzgoju biljaka sa stilom, pobrinuo se hrvatski brend GREEN&OUT, koji izrađuje inovativne stalke za uzgoj sobnog bilja u vodi – male kućne vodene vrtove. Ovi stalci omogućuju da biljke rastu isključivo u vodi, uz minimalno održavanje, dok istovremeno postaju estetski dodatak vašem domu.

Poznat kao hidroponija, ovaj način uzgoja koristi vodu umjesto zemlje kao osnovu za rast biljaka. Mnogo biljaka može uspješno rasti samo u vodi, uključujući vrste poput zlatnog puzavca (Epipremnum aureum), filodendrona, dracene, pa čak i začinske biljke poput metvice ili bosiljka. Korijenje biljaka razvija se unutar vode, koja osigurava potrebne nutrijente i stabilno okruženje.

U subotu, 19. listopada 2024., STUDIO 78 u Zagrebu ugostit će POP-UP događaj gdje ćete moći uživo vidjeti i odabrati svoj GREEN&OUT stakleni stalak za uzgoj biljaka u vodi. Ovi dizajnerski komadi dolaze u različitim oblicima i veličinama, za stol ili zid, i savršeno se uklapaju u svaki interijer.

Ne propustite priliku da svoj dom obogatite zelenilom na inovativan način i pridružite se rastućem trendu uzgoja biljaka u vodi. Vidimo se u STUDIJU 78!

Simpatična Ivana sjajno nosi klasiku s pomakom: 'Volim nositi bazične boje i ubaciti neki komad u drugoj boji koji to razbije'
'Kad idemo zajedno van, dogovaramo se samo oko toga koliko će nam biti elegantne kombinacije'
Nije ju potrebno održavati ni stilizirati: Cami cut odlična je frizura za sve koji vole jednostavnost

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".