Humanitarna večera uzvanika Udruge DORA

Vidi originalni članak

U utorak 13.12.2016. u večernjim satima u poznatoj zagrebačkoj Vinoteci Bornstein održala se humanitarna večer i druženje za stotinjak uzvanika Udruge DORA.

Djelovalo se humanitarno u cilju skupljanja novčanih sredstava za stipendiste Udruge. Predsjednica Udruhe DORA Jadranka Granić te članica Upravnog odbora Udruge Renata Gubić obratile su se uzvanicima i zahvalile na donacijama koje će biti namijenjene stipendiranju mladih i njihovom daljnjem školovanju u sklopu njihovog programa “Želim biti….”

Uz sve uzvanike, u donacijama su sudjelovali, uz samu Vinoteku, i renomirani zagrebački restorani Noel, Trilogija, Bistro Louie Cafe & Kitchen te Catering “Na dlanu”….

Večer je dodatno začinio I preformans mladog gitarista Igora Agejeva. Mjesec prosinac je mjesec humanitarnog djelovanja gdje poznati i renomirani zagrebački ugosititelji s veseljem sudjeluju.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".