Gležnjače su uvijek dobar odabir, posebno za prijelazno vrijeme!

U posljednje vrijeme nismo baš bili sigurni koje je godišnje doba nastupilo...
Vidi originalni članak

Jedno je sigurno, gležnjače su uvijek dobra ideja. Posebno u crnoj varijanti jer se onda mogu kombinirati na apsolutno sve načine, a složit ćete se da nikada dosta crnih cipela (ili crne odjeće) u ormaru. 

Bilo da imaju nisku potpeticu ili nešto višu block petu, popularne su u svim oblicima, a djevojkama koje vole boho stil, svidjet će se modeli od brušene kože u zemljanim tonovima i tamnocrvenoj koja je prava boja jeseni.

Što se tiče modela, za kombiniranje s midi suknjama ili nešto kraćim trapericama, predlažemo da izaberete gležnjače s potpeticom, ali i one koje su nešto više rezane iznad gležnja. 

Iz sezone u sezonu, njihova popularnost ne pada, a ove godine izbor je veći no ikada, pa sigurno nećete imati problem u pronalasku jednog za sebe. 

Saznajte više na CCC Shoes&Bags 

Sadržaj omogućio CCC Shoes&Bags

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".