Svečano je otvoreno drugo izdanje Festivala zdravlja uz brojna poznata lica

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog Festivala zdravlja, još će se jednom, ovog vikenda, kroz čak dva dana, okupiti stručnjaci, liječnici, kineziolozi, nutricionisti i zainteresirana javnost .
Vidi originalni članak

Drugo izdanje Festivala zdravlja sinoć je svečano otvoreno na terasi Johanna Francka u centru Zagreba. Brojne poznate ličnosti poput Tarika i Lejle Filipović, Jelene Veljače, Ive Radić, Ane Begić Tahiri, Vande Winter, Antonije Blaće, Bojane i Enese Vejzovića, Ane Maras Harmander, Mirne Maras Batinić uz domaćicu i direktoricu Festivala zdravlja, Nevenu Rendeli Vejzović najavili su program koji počinje u subotu 03. srpnja u 10 ujutro na livadi kod Vidikovca u Maksimiru, a završava u nedjelju, 04. srpnja u 20.00 na istom mjestu.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog Festivala zdravlja, još će se jednom, ovog vikenda, kroz čak dva dana, okupiti stručnjaci, liječnici, kineziolozi, nutricionisti i zainteresirana javnost na besplatnim radionicama, pregledima, konzultacijama i panel diskusijama na temu zdravlja.

- Godina iza nas ostavila je otvorena mnoga pitanja, a sa zdravstvenim posljedicama tek ćemo se suočiti. Zato ovaj vikend u Maksimiru saznajte što možete učiniti za sebe i za svoju obitelj. Uz zdrave zalogaje i zanimljive diskusije saznajte sve što vas zanima o važnosti kretanja, posljedicama pandemije, obavite preventivne preglede, sudjelujte na besplatnim radionicima i savjetujte se s liječnicima- izjavila je Nevena Rendeli Vejzović i tako još jednom pozvala sve zainteresirane na dvodnevni zdravi vikend u park Maksimir.

Raspored svih događanja provjerite na Facebook stranici.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".