Festival ružičastih vina Pink Day

U subotu svoja vrata otvara 4.Pink Day, a osim na festivalu u ružičastim vinima i maslinovim uljima uživati možete i na afterpartyju..
Vidi originalni članak

Udruga Women onWine/WOW već četvrtu godinu zaredom organizira Pink Day, Međunarodni festival ružičastih vina. Ove godine Festival će se održati 19. ožujka u prostoru Muzeja Mimara te će okupiti sve zajedno oko stotinu najboljih proizvođača ružičastih vina i pjenušaca, a u okviru Festivala u Festivalu – Green in Pink – proizvođača ekstra djevičanskog maslinovog ulja iz Hrvatske i inozemstva. Pripremljena su brojna iznenađenja, edukativne radionice, susreti s vinarima i maslinarima. Ove godine „pink“ ozračje će biti sjajnije nego ikada pa rezervirajte 19. ožujka za Pink Day i sebi najdražu nijansu ružičaste boje. 
Za sve posjetitelje Pink Day-a ove godine prvi puta je pripremljen i službeni afterparty. Domaćin jeSherry’sWines&Bites,gdje se njeguje iskrena ljubav prema vinu, hrani, ali i ljudima.

Afterparty počinje 19. ožujka već od 19 sati i traje sve do 2 ujutro - uz live nastup banda iznenađenja. To je prilika da se opustite, upoznate i izmijenite vinska iskustva s posjetiteljima i vinarima-izlagačima nakon Pink Daya.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".