Fashion cafe - spoj dizajna i ugodnog druženja

Održan je drugi Fashion cafe koji nas bolje upoznaje s protagonistima domaće industrije dizajna...
Vidi originalni članak

U zagrebčkom Croatian Design Superstoreu održan je drugi po redu FASHION CAFÉ, program posvećen upoznavanju protagonista hrvatske modne industrije u intimnoj večernjoj atmosferi. Nakon prvog vrlo uspješnog okupljanja u studenom s gošćama Majom Merlić i Andrejom Bistričić, modnim kreatoricama iza imena DIORALOP, ovoga puta nas je obradovala Maja Miletić, dizajnerica nakita MAMMII JEWELLERY. 

Senzualna dizajnerica impresionirala nas je svojim pozitivnim stavom prema sebi, svom dizajnu i ambicijama te proaktivnom pristupu u balansiranju obiteljskog života i izražavanju kroz svoj rad. Ugodno iznenađeni darovima koje je podijelila na kraju gostovanja, Maja nas je sve zadivila svojom pristupačnošću i jednostavnošću.

 Za najavu sljedećeg gostovanja u sklopu programa FASHION CAFÉ početkom 2016., pratite društvene mreže Croatian Design Superstorea.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".