Fanovi iznenadili Olivera Dragojevića u City Centeru one

Ususret zagrebačkom koncertu OLIVERovih 70 koji je odavno rasprodan i koji se s nestrpljenjem iščekuje, Oliverovi fanovi su došli na jedinstvenu ideju pa se tako uobičajeni popodnevni shopping pretvorio se u nezaboravno glazbeno iskustvo
Vidi originalni članak

Glazbenika kao što je Oliver Dragojević koji je otpjevao najveće domaće hitove, napunio najpoznatije svjetske dvorane, osvojio nebrojene nagrade i čija slava traje već 50 godina – nije lako iznenaditi.

Međutim, posjetitelji City Centera one West te vrsni glazbenici i glazbeni zborovi ipak su u tome uspjeli! Ususret zagrebačkom koncertu OLIVERovih 70 koji je odavno rasprodan i koji se s nestrpljenjem iščekuje, Oliverovi fanovi su došli na jedinstvenu ideju pa se tako uobičajeni popodnevni shopping pretvorio se u nezaboravno glazbeno iskustvo koje je oduševilo sve prisutne, a posebno samoga Olivera. Čak 12 instrumentalista s Glazbene akademije - Ansambl Collegno, spontano se okupilo te uz taktove Oliverove "Tko sam ja da ti sudim" privuklo pozornost svih.

No, to je bio tek početak - zbor Izvor, dječji zbor Iskrice sv. Josipa te zbor Concordia, dolazeći s različitih strana shopping centra, zapjevali su još jedan veliki hit Olivera Dragojevića "Dobar dan". Moćnim glasovima u sjajnoj izvedbi pridružili su se i brojni posjetitelji Centra.

Iznenađen i nasmijan Oliver nije mogao propustiti priliku pa se pridružio pjesmom "Vjeruj mi kad ti kažem da te volim". Uz Olivera, glazbenici i posjetitelji pretvorili su City Center one West u koncertnu arenu te najavili ono što očekuje sve koji će zajedno proslaviti Oliverov okrugli rođendan, na koncertu godine, 11. ožujka. Uz fotografiranje s brojnim fanovima, Oliver je ovaj emotivni glazbeni intermezzo završio darujući petero posjetitelja s po dvije ulaznice za slavljenički koncert.

Koncert je u potpunosti rasprodan, a do ulaznica priliku imaju doći samo posjetitelji City Centera one: njih čak 400 osvojit će po dvije ulaznice kroz nagradnu igru "City Center one vas vodi", a sretne dobitnike će izvući sam Oliver, 1. ožujka u 18 sati u City Centeru one East.

Kratki video ovoga nezaboravnog glazbenog događaja pogledajte na Facebook stranici City Centera one.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".