Elle Boutique stiže u Zagreb 12. lipnja - domaći dizajnerski artikli po posebnim promotivnim cijenama

Elle Boutique stiže u Zagreb u subotu, 12. lipnja, u chic okruženje Dežmanove ulice! Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozadomacumodu Elleovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere koji će po posebnim promotivnim cijenama ponuditi najbolje od hrvatske mode. Vidimo se!
Vidi originalni članak

Elle Boutique vratio se u Zagreb i otvara svoja vrata već četvrtu godinu za redom – u subotu, 12. lipnja, od 10 do 21 sat u Dežmanovoj ulici. Potpuno drugačije shopping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn i promo cijenama očekuje sve ljubitelje mode koji će za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvariti i dodatnih 20% popusta!

Najpopularniji domaći dizajneri odjeće i acesoiressa, njih čak 28 - Donassy, Boudoir, Sopar, Lei Lou by Alex Dojčinović, Sheriff & Cherry, Lokomotiva by Lana Puljić, My Mon Mon, Link by Ogi Antunac, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Tara Fashion, LP Design, Algebra Apparel, Little Wonder, Monika Zubović - Seadro i Constantly Incomplete, Studio Marković, House of Kiwi, Mustra, The All, Mirna Sišul, Krie Design, Mammii Studio, Cherry Dear, Amaranthine, Go Retro Tomislava Macana, VENA candy, Natali Jewellery - prezentirat će svoje komade svim zainteresiranima te na jedan dan najbolje od hrvatske mode dovesti u centar Zagreba.

100% hrvatski dizajn - održiv pristup i moda s hrvatskim potpisom

‘Želimo podržati domaće dizajnere i modnu industriju kroz platformu Elle Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i ‘prakticirati’ već danas‘. Još bitnije, smatramo da je u ovim vremenima aktualne ekonomske i zdravstvene krize od posebne važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce te nabave proizvode s hrvatskim potpisom i tako pomognu oporavku domaće modne industrije i gospodarstva, posebice obrtničke scene jer su mnogi dizajneri koji nastupaju na događanju upravo i nositelji domaćeg obrta’ poručuju iz magazina Elle.

Centar Zagreba i Dežmanova ponovno će zaživjeti jer Elle Boutique na subotnju ‘špicu’ dovodi renomirane domaće dizajnere i kroz prigodan glazbeni program ‘pretvara’ Dežmanov prolaz u pravu modnu meku.

Artikli domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom. Uz Mastercard i Maestro karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto. Ovogodišnji Elle Boutique partnerski podržavaju Mastercard, Citroën i Cetina - prirodna izvorska voda.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju, upoznajte svoje omiljene dizajnere i nabavite probrane, trendi komade s hrvatskim potpisom. Dođite na Elle Boutique 12. lipnja od 10 do 21 sat u Dežmanovu ulicu u središtu Zagreba!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".