Ekskluzivna suradnja slastičarnice O'š kolač i TAMAN Artisan Chocolates

Splitska slastičarnica O'š kolač i TAMAN Artisan Chocolates u Splitu su predstavili ekskluzivnu suradnju na izradi limitirane serije pralina koje će se moći kušati i kupiti isključivo u slastičarnici O'š kolač u petak i subotu pred Uskrs.
Vidi originalni članak

Iza brandova O'š kolač i TAMAN Artisan Chocolates stoje dvoje izuzetnih i jedinstvenih kreativaca: Tea Mamut, prva hrvatska slastičarka s diplomom prestižne kulinarske akademije u New Yorku te Stiv Kahlina, hrvatski čokolatijer s diplomom belgijske akademije čokolade čije su čokolade osvojile prestižne međunarodne nagrade. Nakon svojevrsnog slastičarskog „jam session-a“ tijekom kojeg su eksperimentirali s dekonstrukcijom vlastitih recepata kako bi ih zajedno mogli reinterpretirati u novim oblicima i formama, Tea i Stiv će splitskoj publici limitiranu seriju pralina inspiriranih ponudom slastičarnice O'š kolač koje će se moći kušati i kupiti isključivo u slastičarnici O'š kolač u petak 30.03. i subotu 31.03.2018. U prodaji će se naći samo 60 ekskluzivnih bombonjera s po 9 pralina.

„Do suradnje je došlo jer smo oboje bili oduševljeni radom ovog drugog te smo se prije svega htjeli malo družiti, razmijeniti ideje, iskustva te vidjeti što će se desiti ako uđemo zajedno u kuhinju.“ izjavila je Tea Mamut, vlasnica i glavna slastičarka slastičarnice O'š kolač. "Prepoznali smo da nas veže sličan pristup radu te fokus na slaganje kompleksnih kombinacija okusa kojima želimo postići ravnotežu sastojaka tako da niti jedan ne dominira već da se sjedine u novu, skladnu cjelinu.“ zaključio je Stiv Kahlina čokolatijer i vlasnik branda TAMAN Artisan Chocolates.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".