Dvostruki doček Nove godine!

Kulminacija samoborskog Adventa
Vidi originalni članak

Zbog neprocjenjivog zimskog doživljaja, i ove su godine mnogobrojni zaljubljenici u adrenalin boravili na samoborskom području. U samom gradu svakodnevno se uživalo u bogatom adventskom programu i tradicionalnoj ponudi Božićnog sajma. Kulminacija svih zbivanja dogodit će se na Silvestrovo, kada će Samoborci i njihovi gosti ispratiti staru i dočekati novu godinu čak dvaput!

Dvostruki doček Nove 2018. godine na glavnom gradskom trgu zajedničkim snagama organiziraju Grad Samobor, Turistička zajednica grada Samobora, Poduzetnički centar Samobor i Sportski plesni klub Samobor, a posjetitelje očekuje bogat cjelodnevni program. Novogodišnji doček u podne počinje u nedjelju već od 10 sati, uz koncert grupe Vigor, a ovu glazbenu poslasticu upotpunit će DJ Jurki. Najmlađe posjetitelje razveselit će raznolik program u Dječjem kutku Laboratorija zabave te nastupi Sportskog plesnog kluba Samobor.

Za večernju zabavu koja počinje u 23 sata pobrinut će se grupa Krivi smjer. Kao i svake godine, u Novu 2018. Samoborčani će ući uz ritam nezaobilaznog valcera, a za poseban ponoćni ugođaj pobrinut će se Pirotehnika Mirnovec sa svojim atraktivnim vatrometom. S obzirom na dvostruko novogodišnje slavlje i samoborski će gradonačelnik blagdansku čestitku uputiti svojim sugrađanima i gostima dva puta - u podne i u ponoć.

Uz pregršt dobre glazbe i vizualnih atrakcija, svi će posjetitelji moći uživati i u besplatnom kuhanom vinu i češnofki to go.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".