Dječji brend Stokke predstavio ljepotu svog dizajna

FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr
Poznati skandinavski brand Stokke® je 15. listopada u butik dućanu Male stvari predstavio svu ljepotu svog dizajna i kvalitete koja traje dugi niz godina. Sigurnost, udobnost, fleksibilnost i moderni, bezvremenski dizajn odlike su Stokke® branda kojem je u fokusu jačati vezu između roditelja i djeteta.
Vidi originalni članak

Moderatorica Jelena Veljača podijelila je svoja razmišljanja o nadolazećim slatkim trenucima pripreme za dijete uz poznate trudnice Anamariju Asanović i Lorenu Nosić te mladu mamu Marijanu Batinić. Jelena je bila ugodno iznenađena svim prednostima koje Stokke® Xplory® True Black kolica pružaju jer osim savršenog izgleda, omogućava prilagodbu po visini i podešavanja sjedala kako bi beba bila što bliže roditelju. Moderni „high-tech” materijali i bezvremenski, višestruko nagrađivani urbani dizajn čine Stokke® Xplory® dječjim kolicima budućnosti. Stokke® Xplory® True Black kolica su kolica koja omogućavaju ultimativnu povezanost roditelja i djeteta, a lagana su za upravljanje.

Uz Stokke® Xplory® True Black svi kupci u odabranim butik dućanima poput Malih stvari dobivaju presvlaku s crno-bijelim prugicama kako uz crna kolica mogli imati i još jednu varijantu.
Jelena je uzvanicima ispričala i priču o dječjem krevetu Stokke® Home™ koji je rađen za kako bi svakoj bebi omogućio udobnost i sigurnost, a podupire rast i razvoj brojnim mogućnostima prilagodbe za smještaj, presvlačenje i igranje. Cilj prilikom dizajniranje Stokke® Home™ linije je osigurati dom za bebu ugodnim i sigurnim, otud i oblik kuće za globalni znak linije kako bi se najmlađi osjećaji kao u svom malom privatnom domu.
Saznajte više i ne propustite Stokke dane u Dječjoj trgovini Male stvari od 15. do 22.10.2015. više saznajte na http://www.male-stvari.hr 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".