Divas Cabaret u suradnji s brendom NIVEA

FOTO: Grgur Žućko / PIXSELL na foto:N.Stipičević,M.Biondić,I.Jirsak,J.Jovanova FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL na foto.J.Jovanova FOTO: Grgur Žućko/ Pixsell na foto:M.Biondić FOTO: Grgur Žućko/ Pixsell na foto: I.Jirsak FOTO: Grgur Žućko/ Pixsell na foto: N.Stipičević FOTO: Grgur Žućko/Pixsell na foto: R.Sopek FOTO: Grgur Žućko /Pixsell na foto: G.Brlek, A. Samaržija FOTO: Grgur Žućko/Pixsell na foto: I.Jirsak, M.Biondić, N.Stipičević, J.Jovanova FOTO: grgur žućko/pixsell na foto: redakcija Dive i Dražen Klarić FOTO: Grgur Žućko/Pixsell na foto: N.Stipičević, S.Trajković FOTO: Grgur Žućko/Pixsell na foto: Tamara Aye u ugodnom društvu prijateljica FOTO: Grgur Žućko /Pixsell na foto: S. Perić FOTO: Grgur Žućko/Pixsell na foto: T.Zlački, N.Bagić s glumicama FOTO: Grgur Žućko/Pixsell na foto: L.Tomić, N.Hrgić, K.Marović FOTO: grgur žućko/pixsell na foto: R.bilonić i m.topić FOTO: Grgur Žućko/Pixsell na foto:E.Misirača, K.Marović s četiri glumice FOTO: Grgur Žućko/Pixsell na foto: I.Travaš, T.Bahorić FOTO: Grgur Žućko/Pixsell na foto: E.Misirača, D.Klarić;urednik Večernjeg lista FOTO: Grgur Žućko/Pixsell na foto: Ž.Biočić,A.Pavić, J.Pavlish FOTO: Grgur Žućko/Pixsell
Na Divas Cabaret predstavi održanoj u Johann Francku uživali su brojni suradnici magazina Diva a zahvaljujući Nivei prisjetili smo se kako je svaka žena diva...
Vidi originalni članak

Večeras je u samom srcu Zagreba u gradskoj kavani Johann Franck održana Divas Cabaret predstava. U ugodnoj ali i glamuroznoj atmosferi koja je podsjećala na zlatno doba Hollywooda časopis Diva je u suradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom brendom NIVEA pripremio fantastičnu odu svim ženama. Uz sjajnu predstavu u kojoj su se pojavile četiri mlade glumice u ulogama bezvremenskih diva slavila se jedinstvena ljepota svake žene. Nera Stipičević u ulozi Audrey Hepburn, Jelena Jovanova kao Brigitte Bardot, Mia Biondić kao Marilyn Monroe i Iskra Jirsak kao Katharine Hepburn oduševile su publiku simpatičnim savjetima i pjesmom a glavna vodilja večeri bila je kako osvijestiti unutarnju divu koju svaka žena ima u sebi.  

Četiri svjetski poznate žene, vodile su sasvim drugačije živote no svaka je od njih ostavila neizbrisiv trag u svijetu, svaka je od njih prigrlila svoje nesavršenosti i pretvorila ih u svoju prednost i upravo se tako izborila za svoje mjesto pod zvijezdama. Osim ženstvenosti, blagosti, traženja dobrote u ljudima svaka diva svjesna je koliko vrijedi i vodi brigu o sebi i svom tijelu. Danas nam u tome pomaže NIVEA Body milk koje kožu čini nevjerojatno baršunastom i mekom. Uz takve male tajne poput NIVEA body milka svaka se žena može, i treba osjećati posebno i lijepom jer to ona zaista je. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".