Diva & Opel

FOTO: a.magzan/pixsell, na foto: marija klaić, tonkica zlački, aleksandra dojčinović FOTO: a.magzan/pixsell, na foto: dalija duric, korana marovic, matea hraste FOTO: a.magzan/pixsell, na foto: ivan decak FOTO: a.magzan/pixsell, na foto: natasa janjic, sanja agic FOTO: a.magzan/pixsell, na foto: marija klaic, tonkica zlacki FOTO: a.magzan/pixsell, na foto: renata sopek FOTO: Anto Magzan/PIXSELL FOTO: a.magzan/pixsell, na foto: ivana bevanda, tihana harapin zalepugin FOTO: a.magzan/pixsell, na foto: natasa janjic, tonkica zlacki FOTO: a.magzan/pixsell, na foto: eva misiraca, mirjana mikulec FOTO: a.magzan/pixsell, na foto: sanela saferagic, franjo matkovic FOTO: a.magzan/pixsell, na foto: aleksandra dojcinovic, matea hraste FOTO: a.magzan/pixsell, na foto: mila elegovic
Prekrasnom večeri na Tuškancu Diva i Opel proslavili su završnicu natječaja u kojem su mladi dizajneri, stilisti i novinari dobili prvu priliku za rad.
Vidi originalni članak

Svečano, posebno, pamtljivo – tako je bilo na Opelovoj i Divinoj večeri koja je slavila talent i želju za izvrsnošću. Te su vrijednosti povezale dva brenda koji svaki u svom segmentu teže najboljem, a da se dobro razumiju, potvrda je i natječaj kroz koji su modna novinarka Korana Marović, stilistica Dalija Đurić i dizajnerica Matea Hraste dobile prvu priliku da u profesionalnom okruženju Divine redakcije pokažu što znaju. Uz pjenušac, dobre zalogajčiće i slastice, u Velvetu se te večeri pričalo o modi i automobilima, a bila je to i prilika da Divin tim predstavi svoje novo čedo – mjesečnik Divu koji na kioske stiže svake druge subote u mjesecu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".