Mate Janković poziva na gastro radionicu

Ovogodišnja Bučijada donosi bogat zabavni sadržaj.
Vidi originalni članak

Trgovački lanac Lidl Hrvatska poziva na gastro radionicu Mate Jankovića koja će se održati u sklopu Cooking showa 12. Bučijade u Ivanić Gradu. Poznati chef i zaštitno lice Lidla Mate Janković ovom će prilikom pripremati jelaa od buče u kombinaciji s Lidlovim asortimanom domaćih proizvoda "Okusi zavičaja", a radionicu će voditi Frano Ridjan. Lidl Hrvatska ovogodišnji je pokrovitelj Cooking showa ivanićgradske Bučijade.

Lidlova Cooking show gastro radionica s Matom Jankovićem održat će se u subotu, 15.listopada 2016. godine, od 12:00 do 12:45 sati, na Trgu Vladimira Nazora u Ivanić Gradu. 

Bučijada se ove godine održava od 14. do 16. listopada u samome centru Ivanić Grada na više lokacija. Tom prillikom iz Zagreba vozi turističko-izletnički vlak "Bučko express", a za posjetitelje, od najmlađih do najstarijih, organiziran je bogat program i razni zabavni sadržaji

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".